Syazwani Shukri

Friday, April 22, 2011

my first trial (^_____^)

assalamualaikum w.b.t...
this is my first trial tulis blog. sebenarnya dah lama sign up. tapi tak berminat nak tulis blog. hari ni try test cuba an error. hehe.. lagi pun sy ni tak suka menulis, menaip. huhuhu... entah la tengok orang lain tulis blog panjang berjela-jela.. mostly story about their life, love, work, business and so on.. jadi saya ni ada blog nak story pasal apa huh?? (timbul tanda soal tepi kepala) hehehe... untuk hari ni saya tulis yang ni je dulu. bila ada story yang hot ke, kisah hidup saya yg menarik untuk dikongsi dengan anda-anda semua, saya akan update lagi blog ni okeyh...

4 comments:

  1. keep it up gurl ^^
    cik ana setia singgah..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum Wr. Wb.

    Maaf jikalau boleh bertanya..
    Ngefans sama ST-12...?

    ReplyDelete
  3. x la fan sangat. suka lagu itu je..

    ReplyDelete